Bijeenkomsten

Najaarsbijeenkomst 2017

De najaarsbijeenkomst zal dit jaar worden gehouden op zondag 19 november, van 11:00 tot uiterlijk 17:00 uur., op de Museumwerf Vreeswijk. Tijdens de bijeenkomst houden we ook een korte jaarvergadering waarin we bespreken welke bijeenkomsten we volgend jaar willen organiseren en waarin we afscheid nemen van Frans Ebbinge als voorzitter. 

Vanaf 11.00 uur worden we ontvangen in het Theehuys van de Museumwerf Vreeswijk met een kopje koffie/thee met appel/walnotentaart. Om ca. 12.00 uur gevolgd door een korte vergadering. Om ca. 13.00 uur volgt de lunch met verse huisgemaakte soep en belegde broodjes, koffie/thee en melk. Na de lunch om ca. 14.00 uur krijgen we een rondleiding over de werf en in het museum. Na de rondleiding ca. 15.00 uur is er nog een gelegenheid voor een drankje in het  Theehuys. Om ca. 17.00 uur sluiting

U kunt zich alvast aanmelden door een email te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoekadres: Wierselaan 113, 3433 ZS Nieuwegein

parkeren: kan niet op het terrein van de Museumwerf Vreeswijk (m.u.v. invaliden); parkeren kan (beperkt)op het parkeerterrein rechts naast de toegang, in de woonwijk, in het verlengde van de Wierselaan bij het Fort (2 minuten lopen) of aan de overkant van het water (Prins Hendriklaan) met toegang tot de werf middels het handbediende voetveer;

openbaar vervoer: u kunt met de buslijn 77 naar de Museumwerf Vreeswijk komen vanaf Utrecht CS, bushalte ‘Museumwerf Vreeswijk’ voor de deur;

Website: https://www.museumwerf.nl/

 

Zomerbijeenkomst 2017

Wanneer: 10.08.2017 t.m. 12.08.2017 

Locatie: Den Oever en Medemblik

Programma :

Waddenhaven Den OeverIn 2017 zal de zomerbijeenkomst plaatsvinden in het vissersdorpje Den Oever en in Medemblik, Noord-Holland. 

Ondanks dat er aanvankelijk nauwlijks aanmeldingen waren hebben we besloten de meeting toch door te laten gaan, maar dan zonder uitgebreid programma.

We verzamelen donderdag 10 augustus in de waddenhaven van Den Oever. 's Avonds kunnen we daar gezamenlijk wat gaan eten. Vrijdag varen we naar Medenblik, waar dat weekend de West-Friese waterweek gehouden wordt: http://www.waterweken.nl/programma/medemblik

 

Uiteindelijk zijn er toch nog 6 aanmeldingen: George & Hanne, Menno & Anja, Frans & Anneke, Rogier & Hadewig, Gerrit & Thalia en Albert & Irene. 

U kunt zich nog aanmelden door een email te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voorjaarsbijeenkomst 2017

Wanneer: 30.04.2017 10.30 h - 20.00 h

Locatie: Hier is t - Lage Zwaluwe

Programma :

10.30 Verzamelen met koffie en appeltaart bij eetcafé Hier is’t

11.30 Start Biesbosch tocht in drie sloepen. Onder begeleiding van Aad. (plusminus 3 a 3 1/2 uur)

16.30 Afsluiting met drie gangen menu in eetcafé Hier is ‘t.

Adres eetcafé is Nieuwlandsedijk 86 4926 AS Lage Zwaluwe.

Test homepage