Bestuur

Het bestuur van de Vriendenkring bestaat momenteel uit:

Voorzitter

Rogier Cobben

van de 'Oude Man'

uit Brielle

Penningmeester

George Meij

van de Bato

uit Terneuzen

george100x75

Secretaris

Nico van den Heuvel

van de 'Energy'

uit De Meern

Bestuursleden van de VSS worden benoemd voor een periode van maximaal drie jaar. Onder een jaar wordt hier verstaan de periode tussen twee opeenvolgende jaarlijkse algemene ledenvergaderingen. De bestuursleden treden af volgens een door het bestuur op te maken rooster van aftreden. Een volgens het rooster aftredend bestuurslid is volgens de statuten maximaal twee maal onmiddellijk herbenoembaar door de algemene ledenvergadering.

We streven er als bestuur naar, dat iemand maximaal 6 jaar achtereenvolgens bestuurslid is en zichzelf dus slechts één maal direct herkiesbaar stelt. Wanneer een bestuurslid tussentijds aftreed, zal daarbij zijn opvolger de plaats in het rooster overnemen van het aftredende bestuurslid. Er wordt voorlopig het volgende rooster gehanteerd:

nov 2020 nov 2021

nov 2022

nov 2023 nov 2024

 Rogier Cobben


herkiesbaar

Nico vd Heuvel


herkiesbaar 

George Meij

vrijwillig niet
herkiesbaar

Rogier Cobben

vrijwillig niet
herkiesbaar

Nico vd Heuvel

vrijwillig niet
herkiesbaar

Lijkt het u leuk om bestuurslid te worden van de VSS of om eens mee te helpen een bijeekomst te organiseren, neem dan even contact op met het bestuur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.